Om Hjemad

Vi vil gerne have, at man kan genanvende flere ting, når det nu en gang er lavet. Derfor bygger vores produkter, som vi selv laver, på genanvendelse. Det bruger vi til interiør, boligtilbehør og livsstil og det er essensen i Hjemad.

Hjemad drives af ægteparret Kamilla og Kristian.

Det udspringer af vores kærlighed til boligindretning, nordisk æstetik og en omsorg, der fortæller os, at vi skal være bæredygtige efter bedste evne. Når vi f.eks. tilbyder noget til bordet eller dejlige smykker i webshoppen, så har vi selv lavet det. Det er håndværk med fokus på gode genanvendte materialer. Vi bliver dog også nødt til at supplere med nogle nye ting hist og her i produkterne, da ikke alt egner sig til upcycling.

Hvis du kender til nogle gode materialer, der bare bliver smidt ud fordi det er overflødigt eller har udtjent sin tid, så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi er meget interesserede i at lave samarbejde med virksomheder, der fx har spild af naturmaterialer i deres produktion eller har kasserede produkter i naturmaterialer (ting som træ, tekstiler, læder, glas og lignende).