Produkterne kan kun bestilles på webshoppen, der kan ikke købes eller afhentes på vores adresse. Alle priser er inkl. moms.

Betaling:

Betaling kan ske med Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro. Betalingen foregår sikkert gennem en professionel betalingsudbyder. Bemærk, at vi ikke modtager ren Dankort, men langt de fleste Dankort i Danmark udstedes som kombineret Dankort og Visa kort, som vi tager imod. Vi trækker tidligst pengene, når din ordre bliver afsendt.

Levering:

Levering er gratis ved køb for over 399 kr. og ellers koster fragten 39 kr. Levering kan ske med enten GLS eller PostNord. Leveringstiden for varer på lager er 1-3 hverdage med mindre andet er angivet på varen. Vi leverer kun til adresser i Danmark. Ordrer kan ikke afhentes på vores adresse. Hvis du fortryder købet, kan du skrive til kontakt@hjemad.dk og så skal vi straks sørge for at annullerer ordren.

Reklamation og klage:

Der ydes 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved normal brug af varen. Reklamationsretten dækker ikke fejl eller slitage opstået som følge af forkert brug, eller ved ændringer på varen. Reklamation skal ske i rimelig tid efter at fejlen konstateres og vi skal have besked herom inden varen/varerne sendes. I forbindelse med reklamationer afholder vi returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Hvis du har en klage over en vare, service eller lignende, så skriv eller ring endelig til os. Vi er også mennesker, og sammen skal vi nok finde ud af det. Du kan indgive en klage over en vare, som du har købt hos os, til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. Europa-Kommissionens online klageportal kan anvendes ved indgivelse af en klage over Hjemads webshop. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Vores e-mail er kontakt@hjemad.dk.

Fortrydelsesret:

Der er 14 dages retur/fortrydelsesret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Varen skal være ubrugt og i samme stand, som da den blev leveret. Når varen er modtaget og godkendt returneres betaling inden 8 dage. Omkostninger for returnering af varer afholdes af kunden. Du bedes vedlægge information om navn, fakturanr., og oplyse om pengene ønskes retur eller byttet til andre varer.

Persondatapolitik:

Hjemad forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Hjemad vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Hjemad vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart. Skulle det mod forventning komme på tale, vil det ikke ske uden din forudgående tilladelse.

Åbningstid:

Ved kontakt pr. telefon er vores telefontid: Mandag-torsdag kl. 16.00-21.00 Fredag kl. 15.00-21.00   Har du spørgsmål omkring handelsbetingelser for Hjemads webshop, så kan du her finde kontaktoplysninger til Hjemad.