Baby tid

De faste læsere her på bloggen vil nok have lagt mærke til en usædvanlig lang kunstpause fra vores side. Hjemad kører stadig, og vi har mange nye ting, som vi gerne vil.

Lige for tiden kører vi dog på baby-tid, da vi her i efteråret blev velsignet med en dejlig lille dreng. Baby-tid gør dog umiddelbart at der bare er ting, som man ikke får nået, hvilket andre førstegangs forældre nok vil kunne nikke genkendende til.

Billedet til dette blog indlæg er et af de sidste projekter, som vi nåede at komme i mål med herhjemme, før der kom en lille gut og stjal vores hjerter sammen med tiden. Det er egentlig en lampe installation, selvom kun den største af luftballonerne er en lampe. Den består af rispapirslamper i to størrelser, hæklede elefanter og en kurv af en gammel æske med sejlgarn viklet omkring.

Det kan være, at der kommer et blog indlæg om dette projekt en dag, men for nu så ville vi lige vise flaget og forsikre at Hjemad og webshoppen stadig er kørende.

udvalgte produkter

Ikke på lager
49 DKK