Kleenex holder DIY

Når man indretter et værelse, er det ofte de sidste små detaljer, der er med til at give lige det ekstra og give værelset karakter. Jeg elsker de små detaljer og elsker når de store ting er på plads, og man kan gå og nusse omkring det sidste med blomster, billeder, nips mm.

I dag får I en ting, der kan være særlig bevendt for denne årstid. Når man nu kommer til at bruge det meget, kan man lige så godt pakke det pænt ind. Derfor har jeg lavet en DIY kleenex holder – eller retter den passer til en toilettulle. Meget simpelt men med et fint udtryk, synes jeg selv.

En kleenex kasse er måske ikke altid det mest brugbare, men alligevel en af de små sjove detaljer. Den er lavet af en kasse, der kom en vase i. Jeg startede med at skære et hul til hvor papiret kan komme ud. Jeg valgte at skære en trekant, hvilket fungere meget godt.

Derudover har jeg brugt et gammelt Anders And blad af min mands (undskyld) og vanish glue. Jeg har klippet Anders And til og puttet dem på kassen med limen på må og få indtil det var dækket. Til sidst gav jeg den et lag af vanish glue så overfladen bliver fin.

Bedøm selv hvad I synes – jeg elsker den.