Hurtig potteskjuler til krydderurter

Midt i alt disse projekter som vi har gang med at male og lave nye funktioner af rum er der jo også de lidt kedelige praktiske ting som skal gøres som fx oprydning af skabe. Da jeg fik ryddet op i bryggerset kom der en dåse frem som jeg havde gemt fordi jeg synes etiketten var finJ

Så da oprydning var overstået gik jeg i mit krea hjørne fandt min gennemsigtig flyende lim frem og penslede løs. Det er ikke fordi etiketten sad løs, men for at give papir etiketten en lidt beskyttende overflade. Det gør ikke at det holder evigt men gør man kan bruge den lidt mere da papir etikken ellers en meget udsat for fugt i et køkken. Den blev nemlig til en potteskjuler i krydderurter. Jeg har kommet lidt småsten i bunden for drænage men man kan evt. også bore lidt huller i bunden så overskydende vand kan komme væk.

God dag til alle jer krea mennesker der ude.