Min gamle dukkeseng i nye klæder

Efter vi for efterhånden tre år siden er flyttet i vores dejlige hus, har vi begge fået leveret diverse ting fra vores barndom fra vores forældres loft. Det er rent nostalgi at få en kasse fuld af barndomsminder frem igen og det kan tage mange timer at få sorteret da alt så jo fortjener lidt opmærksom og dvælen ved minderne. En af de ting jeg har fået leveret er min gamle dukke seng. Den er ret simpelt i konstruktionen og af træ så nu får den nyt liv med lidt farve og en ny funktion.

Sådan en firkantet kasse har jo uendelige muligheder. Man kan save benene af og hænge den op og bruge den som hylder eller beholde formen og bruge den som en blomsterstander. Men i anledning af vi er ved at lave gæsteværelse/legerum/ekstra tv stue har den fået nyt liv og er nu blevet til en magasin og bogholder.

Jeg har startet med at slibe det let og derefter malet det med spærregrunder, for at undgå misfarvninger.

Selve farven er maling som vi tilbage fra væggen i gæsteværelsen + en rest fra stuen som vi lavede sidste år. Det er ikke træmaling, men til et lille træprojekt som dette og da det ikke skal stå ude eller noget der bliver slidt meget på går det sagtens. Resultatet kan du se her.

Bog og magasinholder med indhold for alle aldre 🙂