DIY opbevaringskurv

Opbevaringskurv

Som lovet kommer der forskellige DIYs det næste stykke tid, som udspringer fra forskellige rum, som vi er i gang med at shine op. Rummene skal i bund og grund ”bare” males ”(det er så nemt at skrive, men så meget mere tidskrævende at udfører) og rummene skifter funktioner. Men de store elementer af møbler flytter med. Derfor er der jo stadig små ting som skal tilføjes eller gøres smartere og det er en fantastisk måde at få lov til at være krea på, selvom det er på budget.

I dag får I en lille opbevarings ting, som vi kommer til at bruge i vores bryggers, men mange af jer har nok mere brug for den i badeværelse. Det kan sådan set bruges alle steder man har brug for en kurv til opbevaring.

Vi er nemlig så heldige at vi senere på året skal bruge et pusleplads og sådan en lille størrelse skal jo bruge forskellige ting, så jeg har brug for opbevaringskurve. Kurven kostede den nette sum af 0 kr. fordi jeg havde tingene. Skal du ud at købe dele af det er det stadig en overkommelig pris.

Skelettet af kassen er en papkasse jeg engang har modtaget noget i. I mål passer den perfekt til engangsvaskeklude, men selvfølgelig også andre ting kan fint passe. Derudover har jeg brugt følgende til opbevaringskurv:

  • Garn, mit er fra en kæmpe rulle jeg en gang købte på genbrug og som jeg har brugt til diverse ting. Det er ca. 0,5 cm bredt og kan sagtens erstattes af fx snor eller tyndt reb.
  • Limpistol
  • Udtjent pudebetræk, jeg brugte et som var misfarvet på den ene side og som vi derfor aldrig brugte det.
  • Symaskine og lidt sy evner eller en mor der kan hjælpe 🙂

Selve kassen er simpel da det bare er at sno garnet rundt om kassen og fæstne det med lim undervejs. Det er ikke nødvendig at komme lim hele vejen rundt, et par klatter på hver side er nok til at holde garnet på plads.

Pudebetrækket er der lidt mere arbejde i da det skal tilpasses kurven. Jeg har heldigvis en mor som kunne hjælpe mig og sammen fik vi det fint løst. Har man ikke mod på at kaste sig ud i syning kan man også kører garnet helt op til kantet og lave en fin kant afslutning. Be creative og gør det til dit eget. God fornøjelse.

En tanke om “DIY opbevaringskurv

  1. Pingback: Diy Opbevaring – VIOLTACTIQUEDEGUERRE

Kommentar er lukket