Blyantsholder i upcycling

Denne lille inspiration eller DIY viser dig vores bud på en blyantsholder, som gør brug af genbrug og upcycling.

Vi har igennem de sidste par måneder haft mange projekter kørende herhjemme, flere på en gang, og vi har stadig mange på vej. Det er typisk os at kører mange projekter, vi kan ganske enkelt ikke lade værre. Har vi ikke et, ja så flyder kreativiteten og vi finder på et nyt, stort som småt. Fx da vi sidst dag valgte vi skulle da have et nyt havebord til terrassen, hvor bordpladen er lavet af den ene ende af en kabeltrommel (mere om det i et senere blogindlæg). Projektet opstod fordi vi ikke er så glade for det vi har nu, men da der ikke lige er penge øremærket til et nyt smart designer bord, så må vi være krea og finde et lidt billigere alternativ.

Vi har igennem de sidste par måneder som sagt været midt en masse projekter. Bla. har vi malet flere rum. I den anledning har der selvfølgelig også været små indretningsmæssige opgaver – mange med et praktisk formål at opfylde. Derfor vil der den kommende måned komme blogindlæg med de forskellige rum som tema. Det vil være bryggers, kontor samt haven som emner. Så følg endelig med her på bloggen.

I dag får I en af de små men hyggelige projekter, som udsprang en dag, jeg var i gang med et af de mere kedelige opgaver, nemlig oprydning og sortering af diverse ting på kontoret inden kontoret rykker fra stueetagen til 1. salens repos. Jeg har en del farveblyanter, tusch mm. som godt kunne bruge en ny måde at blive organiseret på, så de kan gemmes væk i et skab, men nemt tages frem. Så da jeg trængte til en pause fra det kedelige oprydning lavede jeg denne.

Det er faktisk genbrug af genbrug. For dåserne er fra et tidligere projekt, hvor de hang på væggen i kontoret også med tuscher, men også med strikkepinde mm. Da vi nu flytter kontoret bliver der ikke plads på væggen til dåser, så de er i overskud. Jeg har i tidligere blogindlæg fortalt om at male dåse og det er efter samme princip disse i sin tid er lavet, se En Dåse til Potte.

Derudover har jeg brugt en limpistol, metaltråd (mit er 2 mm tykt), en korkprok  (og ja det er okay hvis man først skal drikke vinen, det kunne fx være en dejlig kold rose i dette skønne sommervejr 😉 ), en bidetang og en tang der er god til at forme trådet med hvis det som mit er lidt sejt at bøje samt en boremaskine med metal til at lave huller i dåserne.

Bor hul i to af dåserne så metal tråden kan kom igennem. Mal dåserne og når de er tørre lim dem sammen, husk de to huller skal være over for hinanden. Kom tråden igennem og form den som du vil have den. Bor evt. for i hver ende af kort proppen før du kommer metaltråden, klem godt sammen. Wupti en nem billig organiseret tusch, blyant holder.