Lidt lys i den mørke tid – DIY

Vi er begge så heldige at have fødselsdag i januar og februar, måneder de fleste nok gerne vil hoppe let og elegant hen over – men ikke os. Vi klarer os med lidt lys i den mørke tid.

Når julen er ovre er de fleste julelys slukket men derfor er der stadig gode muligheder for at pynte op med lidt ekstra lys på en dag, hvor man gør lidt ekstra ud af tingene. Og hvad er bedre anledning en fejring af ens fødselsdag.

I fredags fik vi gæster og før da forberedte jeg lidt udendørs pynt til lys til den anledning så gæsterne følte sig godt taget imod.

Lanterner af store husholdningsglas

Da vi tidligere var ude efter vinflasker ved Fjelsted Skov Kro, var jeg så heldige også at finde nogle store husholdningsglas. Jeg havde egentlig tænkt, at de skulle bruges som opbevaringsglas til mel og sukker, men nu kan de først bruges som lanterner. De blev blevet rengjort for etiketter og lugt. Det øverste af glasset hvor låget har været skruet fast blev pyntet med brunt tråd fra sidste års haveprojekt.

Små lanterne i træerne

I træerne hængte jeg små syltetøjsglas, hvor jeg som hank brugte ståltråd rundt om glasset og til sidst en løkke / hank over glasset, som så er fæstnet på den anden side.

Små enkle ting men med god effekt og et hjerteligt velkommen til gæsterne.